Anmeldelse: Angelpack Max

Erklæring: Jeg er ikke noe selemenneske. Jeg foretrekker sjal. Denne anmeldelsen må sees i lys av det ❤

Første møte:

Sweet! Den kommer i en liten minisekk du kan ha på ryggen når minimennesket løper rundt. Lurt! Om jeg bare klarer å pakke den slik igjen kommer den til å ta veldig liten plass i veska. Det er supert, det er kjedelig å bære på masse når man ikke bruker vogn eller bil. Fargen er en passe mørk grålig grønn, praktisk. Den bør gli inn i de fleste garderober og er faktisk litt i motebildet om dagen.

IMG_6389

Bærekvaliteter:

Midjebeltet er sjeldent digg. Det gnager ikke det spor. Med dobbel, dog noe tung justering får du tilpasset det perfekt og det er bredt. Støtten er god i korsryggen. Jeg pleier å kjenne det i korsryggen etter en stund i seler og noen ganger i meh dais, her var det ikke antydning til det. God støtte og stødig.

fullsizeoutput_87fa

Skulderstroppene og bryststroppen har jeg dessverre ikke bare positive ting å si om. Bryststroppen er smal og selv om den er lett å justere så finner jeg aldri en sweetspot. Skulderstroppene har fløffy padding, men den er for myk, den klemmes helt flat med de 15 kg jeg bærer på, slik at jeg i praksis, en smule overdrevet, bærer med syltynne stropper og det var ikke så deilig, synes jeg. Jeg jobbet litt med innstillingene for å se om jeg kunne finne en sweetspot, det ble litt diggere når jeg ikke klarte å stramme så mye. Mulig det er her kilden til problemet ligger for meg og at det ikke hadde vært problematisk ved videre tilvenning.

IMG_6524

Skulderstroppene kan stilles to veier ca 50-50 opp eller ned for å stramme og slakke. Jeg liker å slakke ut stroppene helt mellom hver gang for at det skal bli enklere, i følge meg, å hoppe lillemann ned godt i selen. Det er ikke sikkert det føles klønete etter hvert å stramme på to steder istedenfor på en, men sånn føltes det den uka denne selen bodde her. Dersom den nederste er løsnet helt ut er det helt umulig å få tak på enden slik at jeg får nok moment til å stramme. Men det kan være pølsefingrene mine. Ellers er den litt treig å stramme, det var muligens en kombinasjon av kald temperatur (øker friksjonen) og at sela er helt ny. Tror den kommer til å gli bedre i strammemekanismen etterhvert.

IMG_6493

Jeg registrerer at sela også er en smule mindre enn den vi pleier å bruke (Ankalia Up Toddler) og dermed vanskelig å få vinterdresskledd unge helt nedi uten hjelp på ryggen. Foran gikk akkurat det helt fint. Men da skulle stroppene krysses på ryggen… Haha, jeg har sjeldent følt meg mer hjelpeløs. Jeg måtte faktisk få hjelp av forbipasserende begge gangene for å krysse dem og klipse dem på. Jeg tror det hadde vært enklere om jeg gikk mer jevnlig på yoga og om jeg hadde mindre klær på meg. Dog var det veldig behagelig å bære poden foran med denne.

IMG_6541

Jeg må innrømme at dette ikke ga mersmak for meg og det var nok skulderstroppenes strammemekanisme som spolerte. Jeg foretrekker en enkelt strammemekanisme framfor to. Om det strammes opp eller ned er ikke så farlig. Kryssing av stroppene ved magebæring kunne jeg nok ha vent meg til dersom jeg kunne slakket ut skulderstroppene mer og enkelt stramme dem igjen. Men en annens tull, er en annens gull, så ikke vær redd for å prøve. Det er bare på den måten man kan finne den selen som er bra. Alle er forskjellige ❤

IMG_6508

Takk til Bæreglede og som sendte denne selen til meg for at jeg skulle få teste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s